haardvuur

Interieuradvies

Waar u mee verder kan

Herkent u dit gevoel...

U bent uitgekeken op uw huidig interieur, wilt iets veranderen...
Mist u een gevoel van "thuiskomen" en gezelligheid...? Misschien is uw interieur een samenraapsel geworden van vanalles en nog wat en mist u zo een harmonieus geheel...?
U ziet door het bos de bomen niet meer, want er is zoveel en zoveel is mogelijk...
Of gaat u verhuizen naar een (kleinere) woning of appartement en zit u met de handen in het haar, want wat kan mee en wat past echt niet? En hoe gaat u het daar gezellig maken, hoe voelt het weer als 'thuis'...? Als u nu eens hulp kreeg van een echte interieurarchitect, die samen met u opmeet, bekijkt, en alles opnieuw een plaats geeft... En daarbij nog extra tips geeft over hoe u het echt gezellig en smaakvol kan maken...
Beeldt u even in welke gemoedsrust het u zou geven om eindelijk in echte beelden te zien waar u met uw interieur naartoe zou kunnen gaan...?

Dat is in essentie waarover dit allemaal gaat.
eetkamer
salon
salon modern
wit interieur

Een kleine aanpassing, of een totale make-over?

Het is niet altijd nodig om uw interieur volledig te strippen, gelukkig maar. Kleine of slimme creatieve aanpassingen maken dikwijls al een wereld van verschil.
Met zachte hand en respect voor uw smaak zoek ik antwoorden die niet noodzakelijk drastisch of duur hoeven te zijn. Ook beroep doen op Archine is geen hap uit uw budget! (zie prijzen). Professioneel advies, voor iedereen toegankelijk, dat is mijn oprechte missie.
En resultaten die u over een paar jaar nog geslaagd vindt, die de tand des tijds doorstaan.
Die u en anderen "wow" doen zeggen.
"Een wow-effect".

Een WOW-effect

dat voelt goed

 

Le Corbusier