houten tafel

Prijzen


Creatieve oplossingen voor uw interieurprobleem

 

Elk budget en elke ruimte kan in aanmerking komen voor interieuradvies.

Dit advies kan gaan van beperkte ingrepen tot heuse veranderingen
Een goede aannemer, schrijnwerker, schilder of specialist in raambekleding nodig...? Of kent u zelf een vakman? Prima! Indien niet, geef ik u graag de nodige referenties dankzij mijn jarenlange professionele relaties die borg staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit in afwerking.

Of wat dacht u van presenteren bij u ter plaatse van sfeervolle decoratie, kussens, tapijt...? Of u begeleiden in uw zoektocht naar nieuwe meubels? U zegt het maar!
Gaat u liever zelf aan de slag? Ook dat is geen probleem. U krijgt van mij alle info die u nodig heeft om ook dat te doen slagen.

(3D - en maattekeningen, adressen, kleurenstalen,...)

Zoals u zal zien, hoeft degelijk professioneel advies niet echt duur te zijn. Zeker zijn prijs waard als u bedenkt welke schat aan informatie en ontwerpen u ervoor in de plaats krijgt! Ontwerpen die bovendien heel realistisch zijn, haalbaar en toegankelijk. Dat is mijn missie en uitgangspunt.
U kan op mij een beroep doen voor alle Vlaamse provincies.

In onderstaande prijzen zijn verplaatsingen inbegrepen, tot 50km voor een snelle styling (enkele reis) en tot 75km voor wat betreft uitgebreid advies (tevens enkele reis). Langere afstanden zijn mogelijk mits bijbetaling.

 

Mogelijkheid 1

Interieurcoaching 295€ incl. btw

1 bezoek bij u thuis gedurende 2 uren
1 ruimte wordt doorgelicht, alle knelpunten worden aangehaald en uitgebreid met u besproken
Tijdens dit bezoek kan u alle vragen stellen die u bezighouden ivm uw interieur, bijvoorbeeld over kleur-en materialengebruik, problemen met berging, geen sfeer en gezelligheid, ontbreken van harmonie en eenheid, foute verlichting, welke meubels passen, wat doen we met de raambekleding...?

U krijgt onmiddellijk een antwoord op al deze vragen om zo tot het interieur te komen dat u voor ogen heeft, maar niet kan vertalen naar uw concrete situatie. Ik kom met een karrevracht aan stalen en documentatie allerlei, zoals behang, stof, verfkleuren, ...

Voorafgaand aan het bezoek, bel ik u even op of overleggen we via mail. Zo kan ik me een beter beeld vormen van wat u wenst en wat ik best meebreng aan tools. Op deze manier ben ik al voorbereid en haalt u zelf ook het maximum aan informatie uit deze sessie.

U krijgt van mij kleurstalen, documentatie en andere praktische info, desgewenst ook contactgegevens van vakmensen.

Ik style in heel Vlaanderen...!

Resultaat: u doet geen foute aankopen meer omdat u nu een duidelijk beeld heeft gekregen van mij hoe u het interieur kan realiseren waar u van droomt!

Mogelijkheid 2

Uitgebreid interieuradvies / v.a. 650€ tot 2600€ incl. BTW (als het een hele woning betreft)
Ik werk niet met percentages en dergelijke, een vaste prijs vind ik persoonlijk de meest correcte manier van werken.
Na het kennismakingsbezoek bij u thuis (gedurende 1 uur), waarbij alle knelpunten in uw interieur worden doorgenomen, volgen steeds één of meerdere opvolgingsbezoeken naargelang de noodzaak en wat u precies wenst.
Ik maak duidelijke prijsafspraken met u tijdens het kennismakingsbezoek zodat u weet wat het u gaat kosten om mij in te schakelen. De prijs wordt bepaald in functie van wat u verlangt en hoe uitgebreid uw wensen zijn. Onderstaande formules kunnen uiteraard naar wens uitgebreid of aangepast worden. Daarom dient het kennismakingsgesprek.

Wat kunnen deze opvolgingsbezoeken zoal omvastten?

  • globaal ontwerpen of restylen van één of meerdere ruimtes
  • hertekenen van een bestaande ruimte en deze opnieuw indelen (adhv 3D - visualisaties)
  • ontwerpen van maatkasten of vast meubilair voor deze ruimte (adhv 3D - visualisaties)
  • kleur- en materialenadvies bijv. raanbekleding (stores, gordijnen, lamellen, ...) vloerbekleding, wandbekleding,...
  • u begeleiden in diverse speciaalzaken indien u dat wenst
  • stijlingadvies: welke accessoires, decoratie en meubels heeft u nodig om tot de door u gewenste sfeer te komen.
  • verlichtingsadvies, zowel naar lichtkwaliteit en lichtpunten (het technische aspect) als naar armatuur keuze (het estetische aspect)

Op het einde van de sessie(s) ontvangt u een map met allerlei informatie incl. 3D - visualisaties (afgeprint op foto-papier en eveneens digitaal).

Het is steeds mijn doel dat u, op het einde van onze samenwerking, geen enkel "woonvraagstuk" meer heeft, al uw vragen moeten beantwoord zijn.

Beantwoordt geen enkele prijsformule 100% aan uw verwachtingen of noden...? Geen enkel probleem, we bespreken die uitgebreid tijdens het kennismakingsgesprek en dan werk ik op maar een voorstel uit. Op deze manier heeft u toch al een idee van de tarieven die ik hanteer.

Interesseren deze mogelijkheden u ?