Red One

KATRIEN VANDENBERGHE

 

Interieurachitecte

 

Katrien Vandenberghe
Ik ben afgestudeerd als interieurarchitect in 1992 aan het Hoger Architectuurinstituut te Antwerpen (de Academie). Door de vele jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in het (her)inrichten van allerlei interieurs, met een stevige bijkomende bagage in kleurenleer, verlichting- en materialenkennis. Ik mag gerust van mezelf zeggen dat ik, na al die jaren, heel snel mensen aanvoel en kan doorgronden én verwoorden wat ze echte willen. En dan uittekenen, uiteraard. Want beelden zeggen méér dan woorden!

Dit staat los van budget. Ik tracht steeds om mijn persoonlijk inzicht, creativiteit en aanvoelen te verwerven met wat u mooi vindt. Menzen zeggen vaak tegen me "je hebt perfect aangevoeld wat we wilden, maar wijzelf slaagden er niet in om dit uit te werken". Daar doe ik het voor! Dat is in essentie mijn job, die ik met zoveel passie uitvoer!

Altijd opnieuw, altijd nieuwe klanten, altijd nieuwe wensen. Telkens opnieuw een boeiende ervaring! Ook voor u kan dit zo zijn. Beeldt u even in welke gemoedsrust het u kan geven eindelijk te weten waar u met uw interieur naartoe wilt...?

Warm, sfeervol, eigentijds, tijdloos, uitnodigend ...
interieuradvies
interieurarchitectuur
interieurstyling
interieurcoaching

No-nonsens, to the point, laagdrempelig, professioneel, voor elk budget.